CupCakeCute

Key lime pie fudge

/ 80 views / 0 reacties
Bereidingstijd 45 minuten + 2 uur
Moeilijkheidsgraad Gemiddeld

Ingredients

  • 100 gram Biscuitjes, fijngemalen

  • 50 gram Roomboter

  • 1 blik Gecondenseerde melk

  • 400 gram Witte chocolade

  • Rasp van 3 limoenen

  • Sap van 3 limoenen

  • 1/4 recept Marshmallow

Bekleed een bakvorm van 20×20 cm met bakpapier of huishoudfolie.

Maal de biscuitjes en smelt de roomboter in een pannetje op laag vuur. Meng de gesmolten boter door de gemalen biscuitjes. Dit stort je vervolgens in de bakvorm en verdeel je in een gelijke laag over de bodem. Laat dit in de koelkast opstijven terwijl je verder gaat met de rest van de fudge.

Rasp de 3 limoenen boven een schaaltje en pers daar ook het sap in uit.

Doe de gecondenseerde melk en witte chocolade in stukjes in een steelpannetje. Verwarm dit op laag vuur tot de witte chocolade is gesmolten en helemaal gemengd is met de gecondenseerde melk. Haal het pannetje van het vuur en meng het rasp en sap door de gecondenseerde melk en witte chocolade. Als het goed is gemengd stort je dit mengsel over de koekjesbodem.

Laat dit vervolgens minimaal 2 uur opstijven in de koelkast

Voor de bovenkant heb je een kwart recept marshmallow nodig. Het beste kan je een half recept marshmallow maken en daar dan de helft van gebruiken voor de fudge en de andere helft bereiden als je favoriete marshmallow.

Laat ook de marshmallow weer zo’n 2 uur opstijven. Als de fudge opgesteven is, kan deze in blokjes worden gesneden. Bewaar de fudge in een afgesloten bakje in de koelkast.

Door: Danielle

0 reacties