Speculoos muffins
Ingredients
60 gram Kristalsuiker
60 gram Licht bruine basterdsuiker
300 gram Bloem
1 theelepel Bakpoeder
1 theelepel Baking soda
snufje zout
250 ml Melk
120 ml Zonnebloemolie
2 Eieren
1 theelepel Vanille aroma
100 gram Speculoospasta
5 Speculooskoekjes
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C, boven- en onderwarmte en zet de muffinpapiertjes in een muffinbakvorm.
Doe beide soorten suiker, de bloem, het bakpoeder, de baksoda en het snufje zout in een kom en meng met een garde. In een andere kom meng je de rest van de ingrediënten, behalve de koekjes met een garde.
Meng vervolgens beide delen samen met een garde tot het één geheel is.
Schep het beslag vervolgens in de muffinpapiertjes en verdeel de in stukjes gebroken koekjes eroverheen.
Bak de muffins 20 minuten in het midden van de oven.