CupCakeCute

Rocky Road bars

/ 30 views / 0 reacties
Moeilijkheidsgraad Beginner
Deze rocky road bars zijn gemakkelijk om te maken en een heerlijke snack. Je kan variëren met de ingrediënten waardoor je keer op keer een andere bar kan maken.
  • 300 gram chocolade (Puur, melk of beide)
  • 125 gram ongezouten roomboter
  • 3 eetlepels suikersiroop, honing of schenkstroop
  • 200 gram volkorenbiscuits
  • 75 gram mini marshmallows
  • 75 gram noten/pinda’s
Verwarm de boter, de chocolade en de siroop/honing/stroop in een steelpannetje op laag vuur terwijl je af en toe roert.
Breek de biscuits in grove stukken en doe deze samen met de pinda’s, noten en marshmallows in een, met bakbapier beklede, bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm.
Haal het chocolademengsel van het vuur zodra de chocolade gesmolten is en giet ongeveer 2/3 over het koekjesmengsel. Meng dit goed door elkaar zodat de chocolade zich verdeeld en druk licht aan. Dit kan eventueel ook in een aparte schaal waarna je het in de bakvorm doet.
Giet tenslotte de rest van de chocolade over het mengsel zodat het mooi bedekt is.
Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast en snijd dan in stukken.
Door: Danielle

0 reacties