Kinder chocolade mon chou taart
Ingredients<br>Bodem
265 gram Frou Frou koekjes
150 gram Kinder Maxi reepjes
- Mon chou
200 gram Mon chou
335 ml Slagroom
100 gram Kristalsuiker
1 theelepel Vanille aroma
7 gram Vanillesuiker
60 gram Kinder Maxi reepjes
Mini Kinder chocolade naar keuze
- Topping
Kinder chocolade naar keuze
Bereiding:
Bekleed de bodem van een springvorm met een doorsnede van 22 cm met bakpapier, de zijkanten van de springvorm bedek je met acetaatfolie. Voor de bodem maal je de koekjes fijn bijvoorbeeld in een keukenmachine. De chocolade reepjes breek je in stukjes, doe ze in een schaaltje en smelt ze tot ze helemaal gesmolten zijn.
Wanneer beide onderdelen klaar zijn meng je ze samen. Als dit goed gemengd is doe je het mengsel op de bodem van je springvorm en verdeel het er gelijkmatig overheen. Zet de springvorm in de koelkast als je het volgende onderdeel gaat maken.
Mix de mon chou met de kristalsuiker en het vanille aroma tot een glad mengsel. In een aparte kom mix je de slagroom met het vanillesuiker lobbig. Smelt ondertussen de Maxireepjes en laat ze een beetje afkoelen. Wanneer zowel de mon chou als de slagroom geklopt zijn meng je dit samen tot een egaal mengsel. Meng hier ook de gesmolten Maxi reepjes doorheen en de mini chocolaatjes. Stort dit mengsel vervolgens over de bodem en strijk het glad met een lepel. Zet dit voor minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Haal de taart uit de koelkast en uit de springvorm, als je acetaatfolie hebt gebruikt gaat dit gemakkelijk. Heb je dit niet gebruikt, dan snijd je voorzichtig de randen los voordat je de springvorm los maakt.
Decoreer de taart naar keuze met verschillende soorten Kinder chocolade naar keuze.